Tjenester

Små tall og store tall betyr for deg som kunde at du tas på alvor uansett størrelse på selskapet. Noen overlater hele jobben med regnskapet til oss, andre foretrekker å gjøre store deler selv, gjerne på våre systemer. I slike tilfeller tilbyr vi teknisk support og vi kan «skygge» regnskapsførselen. Det er ikke slik at «one size fits all», så vi har erfaring i å tilpasse og skreddersy løsninger.

Vi sørger for å være oppdaterte på de til enhver tid gjeldene lover og regler. Vi har tett kontakt med myndigheter og fagmiljø, og vi har hatt det lenge. Solid erfaring som kommer deg til gode i form av rask saksgang og riktige løsninger.

Skulle du som kunde komme i situasjoner der det trengs ekstra bistand, har vi et godt samarbeid med jurister innen skatterett, arverett, og selskapsjuss.

Uavhengige råd
Velger du Bøhn Regnskap AS får du også en partner. En partner som gir deg solide uavhengige råd.
Som et frittstående regnskapsbyrå er ikke våre tjenester direkte knyttet opp mot en bank eller forsikringsselskap. Vi kan hjelpe deg med slik kontakt uten å være bundet, slik at du til en hver tid er sikret de beste produktene.

Bøhn Regnskap AS Autorisert Regnskapsførerselskap > br@bohn-regnskap.no > Telefon 52 84 44 44
Karmøy: Rådhusvegen 11-13, Pb. 94, 4296 Åkrehamn     Haugesund: Norevegen 4, 5542 Karmsund

Design: GINUNGAGAP / Web: Appex