Personlig service, kompetente medarbeidere og fornøyde kunder

I Bøhn Regnskap AS setter vi vår ære i personlig service, kompetente medarbeidere og fornøyde kunder. Selskapet har vokst fra penn og papir til egen serverpark, myndighetskontakt, kundeinnlogging og moderne IT-løsninger.

Det vil likevel alltid være viktig for oss å ikke vokse fra kundene våre, men med dem. Den personlige kontakten og plass for både store og små tall vil derfor være sentralt for oss også i fortsettelsen. Det samme gjelder vår uavhengighet. Vi ser det som en styrke at vi er lokaleid og kjedeuavhengig. Vi snur oss raskt og er tett på deg som kunde.

Små tall har blitt til store tall for Bøhn Regnskap AS. Selskapets «grand old man» Olav Bøhn startet i det små i kjelleren hos svigerfar i Åkrehamn tilbake i 1977. I dag har virksomheten 15 ansatte og hundrevis av fornøyde kunder.

Vi gleder oss til fortsettelsen!

Liten og lang erfaring
Lang erfaring og kompetanse har også lært oss hvilke farer som lurer der ute. Starte for deg selv? Valg av selskapsform? MVA og skatteberegning? Det kan synes uoverkommelig det hele. Dette vet vi alt om og hjelper deg gjerne.

Små tall og store tall blir presentert og forklart på en oversiktlig og forståelig måte, slik at du alltid har oversikt.

Våre medarbeidere er stolte av arbeidsplassen sin. De har høy kompetanse og en personlig tilnærming. Du velger ikke bare et firma, du velger et tillitsforhold, en medspiller, et menneske.

Bøhn Regnskap AS har de menneskene!

Bøhn Regnskap AS Autorisert Regnskapsførerselskap > br@bohn-regnskap.no > Telefon 52 84 44 44
Karmøy: Rådhusvegen 11-13, Pb. 94, 4296 Åkrehamn     Haugesund: Norevegen 4, 5542 Karmsund

Design: GINUNGAGAP / Web: Appex